Weidse vergezichten, voorbijglijdende binnenvaartschepen, wolken als kathedralen, een visser op het puntje van de krib. Op het terras van De Swaenebloem, waar de Rijn overgaat in het Bijlands kanaal, ervaar je Holland als een gedicht. Of je nu vroege vogel bent of avondvlinder, hier laat je je problemen achter de horizon. En geniet je van de natuur, een stevige lunch of een heerlijke betaalbare à la carte. We serveren vers gevangen snoekbaars.
Het restaurant ligt geklemd tussen Rijn en recreatiegebied De Bijland. Pak het Pannerdens voetveer over de Rijn en je bent een stap verwijderd van Duitsland. Of doe een ‘rondje Bijland’ en bekijk de dikste wilg van Nederland. We hebben vijf fietsroutes uitgezet.
Vergaderen, feesten of besloten dineren? Een persoonlijk afscheid van een dierbare? Ook dat kan bij De Swaenebloem. Bespreek je wensen.
Voor 10 euro overnacht je met je camper op een mooie plek direct aan de Rijn. Er is water, elektriciteit en wifi. Je kunt elk moment van de dag aankomen, vertrek de volgende dag om 11.00 uur.

Lente. Zomer. Herfst. Winter. De Swaenebloem is alle seizoenen een prachtplek!